dinsdag 18 december 2012

Deelnemer BiebPanel wint jaarabonnement

Mevrouw F. Wierenga – van Winkelhoff heeft maandag 17 december uit handen van Babette Granberg, teamleider Bibliotheek Centrum, symbolisch een jaarabonnement ontvangen als dank voor haar deelname in het Biebpanel.

Babette Granberg (l) overhandingt
mw. Wierenga - van Winkelhoff de prijzen
Biebpanel is het online klantenpanel van bibliotheken. Deelnemende bibliotheekbezoekers kunnen hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten, etcetera. Mevrouw Wierenga – van Winkelhoff doet al vanaf het begin met plezier mee met Biebpanel. Met haar kinderen is zij een trouwe bezoeker van de bibliotheekvestiging Colmschate. Ze is zeer te spreken over de Biebpanel-enquêtes: “Ze zien er verzorgd uit en het invullen gaat snel”. Ze gebruikt de prijs om haar eigen abonnement een jaar te verlengen.

De mening van de bibliotheekbezoekers is voor de bibliotheek van groot belang. Regelmatig worden de panelleden door de bibliotheek geïnformeerd over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen die de Bibliotheek Deventer heeft doorgevoerd naar aanleiding van de onderzoeken in en om de bibliotheek. Bovendien maken de deelnemers eens per jaar kans op een prijs.
Bibliotheekgebruikers die interesse hebben om Biebpanel-lid te worden kunnen zich opgeven via de site www.biebpanel.nl. Leden ontvangen ongeveer eenmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten