dinsdag 7 mei 2013

Vijftig meter bladmuziek en een instrumententuin

Meer dan vijftig meter bladmuziek staat er inmiddels in de Bibliotheek Deventer. In de vestiging aan de Brink staat op de tweede verdieping een grote selectie aan muziek voor een diversiteit aan instrumenten voor u klaar. Voor musici met ambities voor het grote podium, maar ook voor iemand die graag meezingt in een koor: voor ieder niveau is er in de bibliotheek bladmuziek voorhanden.  

Muziek is ook onderdeel van de activiteiten die de bibliotheek aanbiedt, vaakt in samenwerking met andere organisaties. Zo speelt op 16 mei a.s. het Deventer Kamerorkest de try out van het nieuwe concertprogramma in de bibliotheek aan de Brink.

Morgen kunnen kinderen en alle andere belangstellende genieten van de muzikale voorlees-voorstelling naar het verhaal van Alfred Jodocus Kwak van Herman van Veen. Wil je een keer een muziekinstrument uitproberen, dan is dit je kans, het begint om 14.00 uur in Bibliotheek Colmschate.

Komend weekend is er volop muziek in de stad te beluisteren: het Reinckenfestival voor oude muziek kunt u beluisteren op een aantal lokaties, en in de Deventer Schouwburg vindt het Deventer Jazz Festival plaats.

In mei gebeurt er nog meer: op zaterdag 25 mei komen kinderen van Muziekles Deventer muziek maken in de bibliotheek. Dit en nog veel meer vindt u allemaal in onze activiteitenkalender op de website van de Bibliotheek Deventer.

U bent van harte welkom!

1 opmerking:

  1. hyperlink in de 3e alinea op het woord 'naar' doet niet helemaal ter zake!?? Verder leuk initiatief om 'bladmuziek' onder de aandacht te brengen

    BeantwoordenVerwijderen